Heb jij altijd al eens basgitaar willen leren spelen, of speel je al basgitaar en zoek je iemand die je verder kan helpen?

Ik ben Dennis Hemstra, 29 jaar en professioneel muzikant in Utrecht. Ik heb ervaring in allerlei muziekstijlen en muzikale situaties. Waar en wat ik ook speel, ik streef er naar om elke noot met overtuiging en groove te spelen en in dienst van de muziek. Over de jaren heb ik deel uitgemaakt van tal van muziekgroepen en bands. Pop, Rock, Funk, Blues, Soul, Wereldmuziek, ik heb de gelegenheid gehad om me breed te ontwikkelen doordat ik allerlei te gekke muzikanten om me heen heb met hele diverse achtergronden. Dit mede doordat ik afgestudeerd ben als Bachelor of Music aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden.

Inmiddels geef ik al meer dan 10 jaar privéles en heb ik leerlingen van 9 tot 72 jaar geholpen om verder te komen op dit prachtige instrument. Zo kan ik je helpen met speltechnieken, theorie, groove, samenspelen en alle andere aspecten die je tot een volwaardige bassist maken.

Een introductieles van 30 minuten kost 15 euro (excl. BTW*). Hierin kunnen we kijken wat je ambities zijn, of ik de juiste leraar voor je ben en het belangrijkste, of het je leuk lijkt! Je kiest zelf wat je wilt leren en het lesprogramma wordt dan ook aangepast op jouw ambities, niveau en muzikale smaak.

Twijfel niet langer en mail me op dennis.hemstra@gmail.com of bel me op 0630943449.

Tarieven

  • 30 min: €20,00 excl. BTW *
  • 45 min: €25,00 excl. BTW *
  • 60 min: €32,50 excl. BTW *

* Let op! Voor leerlingen boven de 21 jaar komt er nog 21% BTW over de prijzen. Leerlingen onder de 21 zijn vrijgesteld van BTW.

Locaties
Ik geef les bij mij thuis in de Zeeheldenbuurt/Wittevrouwen in Utrecht.

Op zoek naar online lesmateriaal?

Daarvoor moet je even doorklikken naar deze pagina (KLIK!)