Ik ben Dennis Hemstra (1988), professioneel muzikant in Utrecht. Ik heb ervaring in allerlei muziekstijlen en muzikale situaties. Waar en wat ik ook speel, ik streef er naar om elke noot met overtuiging en groove te spelen en in dienst van de muziek. Over de jaren heb ik deel uitgemaakt van tal van muziekgroepen en bands. Pop, Rock, Funk, Blues, Soul, Wereldmuziek, ik heb de gelegenheid gehad om me breed te ontwikkelen doordat ik allerlei te gekke muzikanten om me heen heb met hele diverse achtergronden. Dit mede doordat ik afgestudeerd ben als Bachelor of Music aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden.

Ik ben geregeldĀ op podia te vinden door heel Nederland. Je kunt me bijvoorbeeld kennen van The Tightropes, Groova Palooza, Blue Brew of als vaste begeleider voor Tollak Ollestad.

Ik ben beschikbaar voor leuke projecten, vaste bands, studiowerk, theaterproducties etc. Ben je nieuwsgierig of ik ook wat voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op via dennis.hemstra@gmail.com of telefonisch via 0630943449. Hieronder staan enkele filmpjes waar je mijn spel kunt horen.